Vasaros dieninė stovykla 2014

Mokiniai apsilankė Lietuvos radijo ir televizijos muziejuje, pamatė pirmąją televizijos studiją, kurioje prasidėjo jos istorija, o šiandien čia filmuojama populiariausia laida vaikams ,,Gustavo enciklopedija“, apžiūrėjo muziejinę vertę turinčią aparatūrą bei įrangą, radijo imtuvus, televizorius ir kitus eksponatus, pasakojančius apie radijo ir televizijos raidą Lietuvoje.
Vaikai taip pat lankėsi Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro užkulisiuose. Scenos užkulisiuose buvo pasakojama apie sudėtingą scenos įrangą, mokiniai galėjo užeiti į kostiumų sandėlius, repeticijų sales, dekoracijų dirbtuves. Kiekvienas galėjo pamėginti įsijausti į spektaklio herojaus vaidmenį ir pasimatuoti kostiumą ar išbandyti savo jėgas fechtuojantis špagomis.
Apsilankymas UAB “Ardena” žaliuzių gamybos ceche, prekių gabenimo skyriuje leido mokiniams pažinti gamybos pasaulį – tai yra projekto, suteikiančio galimybę mokiniams įdomiau ir išsamiau susipažinti su Lietuvos ūkiu, profesijomis, gamybos ypatumais, dalis. Mokiniai lankėsi triušiukų fermoje, kur veisiami veisliniai triušiai. Vaikai  pamatė apie 40 įvairių spalvų (veislių) triušiukų ir kitų gyvūnų. Fermos šeimininkai labai įdomiai pasakojo vaikams apie kiekvieną gyvūnėlį, jo būdo bruožus, apie triušiukų ir kitų gyvūnėlių auginimo, šėrimo ypatybes. Vaikai galėjo paglostyti, pašerti šeimininko augintinius. Vaikams buvo taip gera ir įdomu, kad mokytojams sunkiai sekėsi juos įkalbėti grįžti namo.
Mokiniai žaidė boulingą, kino teatre ,,Forum cinemas” žiūrėjo filmą, lankėsi Vytauto Didžiojo karo muziejaus Karo technikos ir transporto Vilniaus skyriuje, „McDonald‘s“ restorane.
Taip smagiai mokiniams prasidėjo vasaros atostogos.