Gerbiami tėveliai, mokytojai, mokyklos darbuotojai, bendruomenės nariai, ir šiais metais prašytume jūsų skirti 1,2 procento mūsų įstaigai!

        Dėkojame Jums, kad esate kartu su mumis ir kasmet prisidedate prie mokyklos rėmimo, skirdami 1,2 % nuo pajamų mokesčio. Jūsų geranoriškumo dėka, mokyklos sąskaita 2023 metais buvo papildyta 1089,90 Eur ir taip Jūs prisidėjote prie mokyklos aplinkos gerinimo.

Ataskaita apie lėšų panaudojimą kasmet skelbiama mokyklos svetainėje http://www.saltinelis.vilnius.lm.lt/veikla-2/finansines-ataskaitos/

Parama iš gyventojų pajamų mokesčio teikiama pateikus prašymą Valstybinei mokesčių inspekcijai iki 2024 metų gegužės 2 d.
Prašymas yra nustatytos formos FR0512. Jo pateikimo būdas – tik elektroninis (per naudojamo elektroninio banko prieigą) adresu: https://deklaravimas.vmi.lt/lt/Pradinis_Prisijungimo_puslapis/Prisijungimasperisorinessistemas.aspx

Trumpa instrukcija:
–  Prisijunkite prie Elektroninės Deklaravimo Sistemos (EDS) aukščiau nurodytu adresu.
–  Viršutiniame horizontaliajame EDS meniu pasirinkite „Deklaravimas“, tuomet kairiajame vertikaliame meniu – „Pildyti formą“.
–  Pasirinkite „Prašymas skirti paramą“.
– Skiltyje „Forma elektroniniam pildymui“ spauskite žemiau esantį paveikslėlį („Pildyti formą vedlio principu“).
– Spauskite „Pradėti“ ir Gavėjo paieškos laukelyje įveskite mūsų įstaigos  pavadinimą Vilniaus darželis-mokykla „Šaltinėlis“, arba kodą –190021689.
– Nurodykite mokesčio dalies dydį (procentais) – 1,2.

Šiame puslapyje galima rasti informaciją apie deklaravimą, paramos skyrimą:

https://www.vmi.lt/evmi/deklaruoti-pajamas

Išsamus paaiškinimas, kaip užpildyti prašymą pajamų mokesčio dalį paramai skirti:

https://www.youtube.com/watch?v=HKAOUCoQj8E&t=3s&ab_channel=Valstybin%C4%97mokes%C4%8Di%C5%B3inspekcija

Dažniausiai užduodami klausimai:

https://www.vmi.lt/evmi/paramos-skyrimas